dermapen cosmetica epilat pensat
02 februarie 2023

Dermapen

Dermapen este un dispozitiv medical format din doua parti: o piesa electrica de mana, conectata la o sursa de energie si un dispozitiv de unica folosinta format din douasprezece microace dispuse in forma de cerc. Cand dispozitivul este conectat la sursa de energie, aceste ace oscileaza foarte rapid si patrund in piele la o adancime care poate fi presetata in functie de scopul urmarit si zona care trebuie tratata, cu o viteza care, de asemenea, poate fi presetata. 

Cum actioneaza Dermapen?

Dermapen este folosit pentru a intinde, ridica si intineri pielea. Este eficient in reducerea liniilor fine si a ridurilor, vergeturilor, cicatricelor chirurgicale si acneei. Fractionarea cu microace sau terapia prin inductia de colagen utilizeaza ace pentru a strapunge pielea intr-un mod controlat si precis.

In momentul in care microacele patrund in piele creaza o microtrauma care induce aparitia unei faze de vindecare, a unui raspuns imun si producerea de fibre de colagen. De asemenea, se creaza niste microcanale prin care substantele nutritive aplicate pe piele patrund uniform si in profunzime. 

 

Cand este indicat Dermapen?

Dermapen se foloseste pentru:

  • Reintinerirea tenului - diminueaza ridurile, confera pielii elasticitate si suport

  • Diminuarea petelor de la nivelul fetei, cum ar fi melasma, lentigine sau modificari pigmentare postinflamatorii

  • Imbunatatirea aspectului cicatricelor postacnee, dar si postoperatorii sau de alta natura

  • Tratamentul acneei

  • Imbunatatirea aspectului vergeturilor

  • Diminuarea cearcanelor

 

 

dermapen cosmetica epilat pensat dermapen cosmetica epilat pensat dermapen cosmetica epilat pensat dermapen cosmetica epilat pensat

 

Mayna Beauty Studio

PROGRAMEAZĂ O VIZITĂ

Mayna Beauty Studio

Sună-ne pentru programare : 

0743 859 916