pedichiura
pedichiura

Suna si programeaza-te

pedichiura
pedichiura
pedichiura
pedichiura

Pedichiura

pedichiura medicala pedichiura medicinala bucuresti baneasa aviatiei sector 1

IMPORTANȚA PEDICHIURII PENTRU SANĂTATEA PICIOARELOR TALE

O pereche de picioare sănătoase este cu siguranță o inspiratie pentru un pas mai ușor si mai corect!Nu numai că sunt curate picioarele dar și netede și puternice. Așadar, asigurați-vă sănătatea picioarelor printr-o pedichiura profesionala pentru a vă răsfăța si a va simti relaxați

Pedichiura este concepută pentru a oferi îngrijirea de bază pentru degetele de la picioare dar si pentru talpi si calcâie

Menținerea picioarelor curate și sănătoase: picioarele sunt acea parte a corpului care este foarte expusă la praf .De-a lungul timpului se acumulează murdărie între degetele de la picioare, ceea ce o face un mediu de reproducere pentru bacterii și ciuperci. O pedichiurista curăță toată murdăria pentru a indeparta pericolul de infectie cu bacterii . Dacă pedichiura este făcută într-un mediu curat, cu instrumente sterilizate corespunzător,procedeul ar trebui sa fie un real succes.

Previne unghiile ingroșate sau Onicogrifoza care apare în special la sportivi dar si la vârstinici sau datorita unor afectiuni interne.Unghiile ingrosate devin dureroase sau pot produce incarnarea. Dacă aveți unghiile tăiate de o pedichiurista bine instruită veti reduce șansele pentru astfel de afectiuni.

Menținerea pielii hidratată: Nimeni nu preferă pielea uscată. Și au și motive; pielea uscată este aspră si provoaca mâncarime sau disconfort la calcat iar despre aspect nici nu mai discutam.De asemenea, arată nesănătoasă. Cheia pentru a avea o piele catifelata este hidratarea. Hidratarea revitalizează pielea, facând picioarele sa arate spectaculos.. O pedichiură vă poate îmbunătăți pielea hidratând-o bine .Împiedică formarea crăpăturilor și al calusului.Cuticulele tale sunt de asemenea bine îngrijite într-o pedichiură.

Detectarea precoce a problemelor piciorului: pedichiuristele noastre sunt oameni calificați. Sunt instruiți să înțeleagă anomaliile prezente în picioarele noastre. O pedichiurista te poate ajuta să înțelegi problemele de la picioare, cum ar fi infecții fungice, mucegaiuri sau alte afectiuni. Detectarea precoce înseamnă durere mai mică și tratament ușor si sigur.

 

 

 

pedichiura
pedichiura
pedichiura
pedichiura
pedichiura
pedichiura
pedichiura
pedichiura
pedichiura

Mayna Beauty Studio

PROGRAMEAZĂ O VIZITĂ

Mayna Beauty Studio

Sună-ne pentru programare : 

0743 859 916