lampa uv cancer

Pana atunci , informeaza-te despre ce ai fost informata . 

Aveti intotdeauna grija la ceea ce cititi , deoarece este foarte usor sa fim dezinformati prin FAKE NEWS in aceste vremuri cand informatia este peste tot , fie ea falsa sau adevarata , creata pentru a ajuta sau in cazul de faza pentru a induce frica .


Un exemplu de informatie ce duce la dezinformare este ca : gelul distruge unghia si ca trebuie sa faci pauza de semipermanenta o data la ceva timp , FALS ! Gelul nu distruge unghia , ci tehnicianul care nu isi cunoaste indeajuns meseria . Iar unghiile nu au nevoie de pauza de la oja semipermanenta / gel , deoarece unghia ce creste este o unghie noua si sanatoasa . Deasemenea , unghiile sunt precum parul , tesut mort . Spre deosebire de unghii , vopseaua distruge parul deoarece ii altereaza structura si culoarea , dar aceasta discutie o sa o dezbatem intr-un articol viitor . 

lampa uv cancer

lampa uv cancer lampa uv cancer lampa uv cancer lampa uv cancer fake new

lampa uv cancer

Va rugam sa cititi cu atentie , in special zonele subliniate cu rosu !

lampa uv cancer
lampa uv cancer

Desi titlul ne prezinta cat de "nociva" si "periculoasa" este lampa UV , in imagine ne este prezentata o lampa LED ( Diodele dual LED ) .

lampa uv cancer
lampa uv cancer

Aceasta este o lampa UV . Ea se recunoaste prin prezenta tuburilor UV , similare celor din aparatele de bronzare .

lampa uv cancer

 

Credem ca aceasta este intrebarea care sta in gandurile tuturor de cateva zile . In urma publicarii unui articol , cu un subiect controversat in spatiul online , care doreste sa puna sub semnul intrebarii in prima faza siguranta sanatatii noastre in timpul acestei proceduri , care infrumuseteaza cea mai observabila si prezentabila parte fizica , mainile , cartea de vizita a fiecarui om .

 

Prin acest articol vrem sa va transmitem , ca va asteptam cu drag in continuare la serviciile de manichiura si pedichiura , in completa siguranta , instrumentarul nostru fiind in permanenta sterilizat si dezinfectat si deasemenea ,  va rugam sa cititi atat articolul nostru pana la final , cat si articolul celor ce au pornit aceasta "isterie" si sa trageti singure concluziile , dragile noastre .

 

Desi titlul care deschide acel articol cauta sa ne dea fiori , cum si este prezentat , finalul tinde sa ne linisteasca si sa ne faca sa realizam ca cele relatate pana la ultimele doua paragrafe , sunt menite sa creeze panica si dezinformare , exagerand . 

 

 

Este sau nu este cancerigena lampa folosita pentru manichiura  ?

Mayna Beauty Studio

PROGRAMEAZĂ O VIZITĂ

Mayna Beauty Studio

Sună-ne pentru programare : 

0743 859 916