Suna acum

unghii cu gel unghii cu gel unghii cu gel

unghii cu gel

Constructie cu gel

unghii cu gel
unghii cu gel

Lumina UV/LED folosită pentru uscarea unghiilor este cancerigenă

FALS

Foarte multe persoane aseamănă lumina UV a lămpii cu cea folosită în studiourile de bronzare(credință eronată, de altfel, radiațiile folosite fiind diferite) și de aceea cred că aceasta poate fi dăunatoare. Nu exista însă nici un studiu care să confirme acest lucru.

Dacă folosesc unghii cu gel mi se strică unghiile naturale.

FALS

Fals. Unghia „naturală“ este un produs mort al organismului uman. Ultimele tehnici au fost create special pentru a nu dăuna în nici un fel organismului uman. În concluzie, produsele nu dăunează nici unghiei, nici organismului. Unghia naturală poate fi afectată doar de tehnicianul care aplică unghii cu gel, dacă acesta nu a lucrat corespunzator.

Petele albe de pe unghii înseamnă că aveți insuficiență de calciu.

FALS

Unghiile pot spune despre dumneavoastră foarte mult, dar tocmai aceasta nu este adevărat. Petele albe pe unghii (așa-zisa leuconichie) apar cel mai frecvent în urma unui accident, când vă loviți în unghie de un obiect și o bucățică de unghie se desprinde din loja unghiulară. Datorită acestui lucru, o astfel de pată rămâne pe unghie, de exemplu, chiar și 6 săptămâni, dumneavoastră uitați ușor de acel accident și, când observați schimbarea, nu știți cum să v-o explicați. Aceasta este într-adevăr cauza cea mai frecventă. Altfel, s-ar putea să fie vorba de indicația funcției necorespunzătoare a rinichilor, modificări în urma tratamentului cu chimioterapia, insuficiență de zinc și, rolul său, îl joacă și ereditatea. Trebuie să fiți atente să nu confundați o astfel de pată cu un mucegai care trebuie tratat.

Unghiile trebuie să respire

FALS

Unghia este un țesut mort. Mort ca, de exemplu, părul. Deseori auziți și argumentul că ar trebui să îndepărtați lacul sau modelajul pentru cel puțin o lună, pentru ca unghiile să se odihnească și să se întărească. Însă acest lucru nu este necesar. Fie că purtați lacul sau unghii artificiale, ajutați prin aceasta la protecția unghiei contra influențelor externe. În plus, pe unghie se ține mai bine stratul natural de grăsime care protejează unghia contra deshidratării. Unghia nu cere de la dumneavoastră nimic altceva decât o hrană corectă, pe care o primește prin intermediul lojei unghiulare. Pe aceasta o puteți influența - de exemplu, au ajutorul mâncării. 

Mituri despre unghiile tehnice ( cu gel , acrygel , semipermanenta)

unghii cu gel
unghii cu gel
unghii cu gel
unghii cu gel

Unghii cu gel

Mayna Beauty Studio

PROGRAMEAZĂ O VIZITĂ

Mayna Beauty Studio

Sună-ne pentru programare : 

0743 859 916