Mayna Beauty Studio

epilare cu ceara
28 iulie 2021

Epilare cu ceara

De ce epilare cu ceară?

Ceara este incredibil de eficientă pentru îndepărtarea rapidă, accesibilă și sigură a părului din majoritatea zonelor corpului. De asemenea, tehnica epilării cu ceară te asigură că pielea ta va rămâne fină pentru mult mai mult timp decât în cazul epilării clasice cu aparatul de ras. În timp ce în cazul epilării cu aparatul de ras, vei ajunge să te epilezi din nou în decurs de o zi sau două, cu epilarea cu ceară vei sta fără griji – și fără fire de păr – chiar și până la șase săptămâni.

Ce variante de epilare cu ceară am?

Epilare cu ceara traditionala aluminizata , ce indepărtează și cele mai groase fire de păr și epilare cu ceară de unică folosință .

Ce beneficii are epilarea cu ceară?

Ambele tehnici de epilare cu ceară oferă beneficii pielii și creșterii firului de păr, făcând epilarea cu ceară una dintre cele mai bune metode de îndepărtare a părului nedorit. Iată câteva dintre beneficiile epilării cu ceară.

Mai mult timp până la regenerare

Cel mai cunoscut beneficiu al epilării cu ceară este faptul că părul nu crește foarte repede înapoi.

Epilarea cu ceară îndepărtează firele de păr de la rădăcină. În cazul epilării cu aparatul de ras, firele de păr sunt tăiate aproape de nivelul pielii. Chiar și cu o tehnică foarte bună, acestea lasă o cantitate considerabilă de păr chiar sub suprafața pielii, gata să apară din nou într-o zi sau două.

Această diferență esențială face ca ceara să fie o variantă mult mai eficientă, care oferă rezultate incredibil de fine. Chiar și cei care au o creștere rapidă a firului de păr, se pot aștepta să se bucure de beneficiile epilării cu ceară timp de 3-4 săptămâni.

Mai mult, dacă faci din epilarea cu ceară un obicei alături de cosmeticiana ta, vei găsi ritmul potrivit pentru tine, asigurându-te că vei obține o creștere mai redusă a firelor de păr, în general.

Creștere mai fină

Nu doar rapiditatea procesului de creștere a firelor de păr este importantă, ci și de tipul de creștere pe care îl vei experimenta.

În cazul epilării cu ceară, părul este îndepărtat de la folicul. Asta înseamnă că, atunci când părul se regenerează și crește din nou, o face cu un capăt fin conic.

De-a lungul timpului, firele individuale de păr pot înceta să mai crească din nou și poți ajunge la un nivel mai redus de pilozitate.

Ceara este ca o exfoliere

Acumularea de celule moarte ale pielii și murdăria de pe piele pot provoca inflamații, pete și uscăciune. De aceea ne exfoliem, pentru a elimina totul.

Partea interesantă este că atunci când te epilezi cu ceară, beneficiezi și de răsfățul unei exfolieri fine a pielii, ca parte din procesul de epilare.

Asta înseamnă că zona epilată cu ceară va fi netedă, radiantă, curată și proaspătă.

Cu toate acestea, epilarea cu ceară nu este în mod specific o metodă de exfoliere, iar pentru cele mai bune rezultate, îți recomandăm să exfoliezi pielea cu câteva zile înainte de a te epila cu ceară.

Însă atenție! Nu te exfolia timp de 48 de ore înainte și după epilarea cu ceara, deoarece acest lucru îți poate face pielea mai sensibilă.

Ceara previne iritația pielii

Iritația produsă de ras este inflamația pielii cauzată de efectul dur pe care acest tip de epilare îl are asupra pielii. Dacă ești predispus la erupții cutanate atunci când te epilezi, atunci unul dintre principalele beneficii ale epilării cu ceară este că poți uita de inflamații.

Acest lucru se întâmplă deoarece epilarea cu ceară supune pielea la factori de stres doar odată la câteva săptămâni, oferindu-i timp de calmare și regenerare.

Mai puține fire de păr încarnate

Cel mai dezastruos lucru pentru persoanele care se epilează este să vadă că au fire de păr încarnate, odată ce părul începe să crească după epilare. Firele de păr încarnate pot fi dureroase și arată inestetic. În cel mai rău caz, se pot infecta și pot duce la cicatrici.

Un specialist profesionist în epilare cu ceară se va asigura că îndepărtează benzile de ceară în modul cel mai eficient pentru a reduce riscul de fire de păr încarnate. Aceasta implică o îndepărtare rapidă în timp ce pielea este întinsă.

Dacă ești predispus la apariția firelor de păr încarnate, comunică acest lucru cosmeticianului și asigură-te că exfoliezi și hidratezi pielea bine, la două zile după epilarea cu ceară.

Poți să-ți iei adio de la mâncărimile de după epilare

Imediat după epilarea cu aparate de ras, majoritatea persoanelor observă că au mâncărimi la nivelul pielii, în zona epilată. Același lucru este observat și atunci când firele de păr încep să crească din nou.

Partea bună atunci când te epilezi cu ceară este că vei experimenta doar micile dureri sau înțepături din timpul procesului de epilare – atunci când ceara este îndepărtată de pe piele – dar îți vei putea lua adio de la mâncărimi.

Mai mult decât atât, nu va trebui să folosești produse cosmetice pentru ras care îți pot irita pielea sau care agravează mâncărimea.

Poți tăia de pe listă tăieturile și rănile

Chiar dacă ai experiență de ani și ani de zile de epilare cu aparatul de ras, totuși cumva nimerești să te tai atunci când degetele, pielea și aparatul de ras sunt pline de spumă și alunecoase.

Un tratament profesional de epilare cu ceară nu va avea ca rezultat tăieturi, răni sau orice fel de leziuni ale pielii, întrucât ceara nu este deloc invazivă.

Reprezintă răsfăț și timp pentru tine

Epilatul este o corvoadă a frumuseții. Programarea pentru epilatul cu ceară este o șansă de a fi îngrijită de o cosmeticiană profesionistă și o șansă de a-ți lua puțin timp din ziua ta plină pentru a face ceva care să te facă să te simți bine și frumoasă. Este un alint pentru piele, chiar dacă doare puțin.

 

epilare cu ceara o varianta eficienta , epilare cu ceara traditionala , epilare cu ceara de unica folosinta

PROGRAMEAZĂ O VIZITĂ

Mayna Beauty Studio

Sună-ne pentru programare : 

0743 859 916