FRIZERIE
FRIZERIE
FRIZERIE
FRIZERIE
FRIZERIE
FRIZERIE
Epilare definitiva laser
Epilare definitiva laser
Epilare definitiva laser
Epilare definitiva laser
Epilare definitiva laser

epilare definitiva laser 

Epilare definitiva laser
19 octombrie 2021

TITLU 1

tITLU

epilare definitiva laser

Laserul cu 3 lungimi de unda si manipul racit in permanenta, ofera cea mai avansata tehnologie pentru epilare cu laser din lume la ora actuala (2021). Are 3 lungimi de unda diferite, 755nm, 808nm si 1064nm, si poate functiona pe toate tipurile de piele si cu toate tipurile de par. Dispune de o tehnologie de racire nou conceputa care garanteaza o procedura de tratament confortabila, sigura si eficienta . 

Cum functioneaza epilarea definitiva laser cu trei lungimi de unda:

 

• 755 nm (Alexandrite) se caracterizeaza printr-o absorbtie mai puternica a melaninei, ceea ce il face potrivit pentru parul subtire si colorat. In acest fel, aceasta lungime de unda isi propune sa indeparteze parul de pe zone precum sprancenele, buza superioara etc.

 

• 808 nm (dioda): potrivit pentru aproape toate tipurile de par, 808 nm poate patrunde in tesuturile adipoase subcutanate, precum si dermele profunde, astfel incat sa actioneze asupra diferitelor parti ale corpului, facand indepartarea parului la orice adancime realizata intr-un mod expres si minutios

 

• 1064 nm (Nd:YAG): Deoarece laserul 1064 nm poseda caracteristicile absorbtiei mai scazute a melaninei, dar patrunderea mai profunda a foliculilor, ofera in principal solutii pentru culoarea inchisa a parului.

Tehnologia a transformat epilarea progresiv definitiva. Laserul cu 3 diode, cu actiunea sa aparte de fototermoliza selectiva determina supraincalzirea folicului de par si inhiba cresterea parului permanent din cauza deteriorarii celulelor germinale.

 
 
 

Laserul este folosit pe fata si corp si nu afecteaza in nici un fel pielea si tesuturile din apropierea folicului de par. Epilarea cu laser a devenit mai populara datorita vitezei, sigurantei si eficacitatii sale.

 
 
 

Numarul de sedinte depinde de zona corpului tratat. In special, facial necesita in jur de 10 pana la 12 sedinte pentru a obtine rezultatele dorite, comparativ cu 6 pana la 10 sedinte pentru picioare, brate inghinal si axila. Dupa un tratament complet si atingerea rezultatelor dorite, poate fi nevoie de 1 tratament de intretinere in fiecare an. Alti factori care trebuie luati in considerare sunt culoarea pielii, grosimea parului si sexul.

 

Epilare definitiva laser 

 0743.859.916

 

epilare laser
epilare definitiva
epilare definitiva laser
epilare definitiva bucuresti
sector 1 aviatiei baneasa 

epilare definitiva laser epilare definitiva laser epilare definitiva laser

Mayna Beauty Studio

PROGRAMEAZĂ O VIZITĂ

Mayna Beauty Studio

Sună-ne pentru programare : 

0743 859 916