tuns bob
tuns bob
tuns bob
tuns bob
tuns bob
tuns bob
Epilare laser
Epilare laser
Epilare laser
Epilare laser
Epilare laser

Epilare laser bucuresti Epilare laser ieftina Epilare laser preturi

Epilare laser
03 noiembrie 2021

TITLU 1

tITLU

Epilare laser

Părul nu este eliminat imediat după ședință, ci la 10-14 zile de la fiecare sesiune.

Epilarea definitiva este un tratament cosmetic ce se realizeaza , in cadrul salonului Mayna Beauty Studio , prin care se elimina parul nedorit cu ajutorul laserului . Lumina laser conduce la deteriorarea în mod selectiv a foliculilor piloși fără a afecta țesuturile adiacente. Melanina absoarbe lumina şi o conduce către foliculul de păr, unde este transformată în căldură, distrugând celulele germinale, care hrănesc părul. Eliminând aceste celule, părul cade la un interval de 10-14 zile de la tratament. Vestea buna este ca inca dupa prima ședință circa 30-70% din firele de păr vor dispărea.

 

Epilarea definitiva elimina in mod progresiv firele de par

Foliculii pilosi sunt distrusi treptat, pe masura ce sunt surprinsi in faza lor anagena, de crestere din radacina, aceea sunt necesare circa 6-10 sedinte (la un interval ce variaza intre 3-8 saptamani) de epilare definitiva, pentru a obtine efectele dorite. In urma sedintelor de epilare definitiva, firele de par tratate dispar pentru totdeauna, insa organismul uman este viu si va da nastere altor foliculi pilosi pe parcursul vietii. Din acest motiv, se recomanda sedinte anuale de intretinere a rezultatelor obtinute. La sfârșitul tratamentului, părul va fi eliminat în proporție de pana la 98%. 

 

Epilarea definitiva este un tratament de durata, ce implica respectarea anumitor reguli.

Inaintea fiecarei sedinte de epilare definitiva clientii sunt informati de catre specialistii in epilare definitiva ca este necesar sa respecte urmatoarele recomandari pentru a avea rezultate optime:

  • Nu vor consuma medicamente, mai ales antibiotice, care ii pot face fotosensibili

  • Nu se vor expune la soare cu minimum 3 zile inainte de sedinta

  • Nu isi vor smulge parul cu cel putin 3 saptamani inainte de programare; pentru eliminarea firelor de par se vor folosi doar lama de ras sau crema depilatoare

  • Ulterior fiecarei sedinte efectuate se vor evita pentru 48 ore dusurile fierbinti, mersul la sala, la sauna, purtarea de haine stramte si expunerea la soare pentru circa 72 ore post-tratament.

  •  Respecta intervalul intre sedintele de epilare definitiva, pentru a obtine rezultatele dorite.

  • Nu vor folosi uleiuri pe piele sau creme care pot impacta cu rezultatul procedurii.

Tratamentul de epilare definitiva inseamna atat sanatate, cat si frumusete, conducand la o piele perfecta, care este cartea de vizita a fiecarei persoane.

Mayna Beauty Studio

PROGRAMEAZĂ O VIZITĂ

Mayna Beauty Studio

Sună-ne pentru programare : 

0743 859 916