Mayna Beauty Studio

epilare cu ceara
27 iulie 2021

Spatula ultrasunete

Ultrasunete de curatare a pielii - Spatula curatatoare profunda pe fata este o solutie revolutionara moderna in domeniul frumusetii, sanatatii si ingrijirii pielii, oferind un tratament mai profund si sanatos pentru piele si curatare, indepartarea punctelor negre si strangerea porilor. Acest produs profund de curățare a pielii este una dintre cele mai noi generații de dispozitive cosmetice.

Spatula ultrasunete este cea mai eficienta modalitate de curățare a pielii, eliberând sebumul, impuritățile și resturile celulare din foliculi pentru o piele mai curata și mai sănătoasă. Tenurile acneice beneficiază de o curățare profunda care vă grăbi vindecarea imperfecțiunilor. Spatula ultrasunete are mai multe funcții:  

• Funcția de curățare faciala fară durere  

• Funcția de lifting facial

  • Funcția de peeling

 

Prin funcția de curățare a spatulei ultrasunete, impuritățile de sub piele ies la suprafață fară a fi nevoie de metode clasice cum ar fi statul la aburi sau curățarea cu ajutorul extracțiilor dureroare care inflamează tenul.Prin funcția de lifting facial se obține tonifierea mușchilor fetei și ridicarea acesteia cu ajutorul ultrasunetelor și vibrațiile emise de spatula care contracta musculatura facială.Prin funcția de peeling a spatulei se îndepărtează pielea moartă și se redă luminozitatea pielii cât și aspectul proaspăt al acesteia.

 

Este recomandat o ședință/lună. Este recomandat ca ședințele să nu fie făcute în perioada verii. În cazul tenurilor acneice se recomanda 4 ședințe de curățare profundă. Spatula cu ultrasunete nu provoacă inflamație și accelerează vindecarea rănilor!

 

PENTRU CINE ESTE RECOMANDAT TRATAMENTUL DE CURĂȚARE CU AJUTORUL SPATULEI CU ULTRASUNETE?

Răspunsul este simplu, tratamentul de curățare faciala cu ajutorul spatulei este recomandat oricărei persoane care își dorește un ten curățat în profunzime, fară imperfecțiuni și impurități. Pentru un ten luminos cu aspect întinerit și o senzație de prospețime, este recomandată cel puțin o ședință de curățare pe lună.

PROGRAMEAZĂ O VIZITĂ

Mayna Beauty Studio

Sună-ne pentru programare : 

0743 859 916