vopsit balayage
vopsit balayage
vopsit balayage
vopsit balayage
vopsit balayage

VOPSIT BALAYAGE VOPSIT BALAYAGE VOPSIT BALAYAGE VOPSIT BALAYAGE VOPSIT BALAYAGE 

vopsit balayage
19 octombrie 2021

TITLU 1

tITLU

VOPSIT BALAYAGE

CE ESTE BALAYAGE-UL

 

Desi termenul suna putin sofisticat, cuvantul „balayage” vine din limba franceza si inseamna „a matura”. Semnificatia este in stransa legatura cu tehnica de vopsire care se realizeaza cu mana libera, fara a folosi folia de aluminiu, iar miscarile sunt similare celor de maturare, sau de pictare a unor tuse verticale. Astfel, tehnica balayage ne permite obținerea unor culori naturale, a aspectului de par sarutat de soare, unde accentele de lumina discrete sunt evidentiate iar efectul final este cosiderabil mai natural decat cel obtinut in urma folosirii tehnicii ombre.

Balayage-ul este pentru oricine, insa este necesar ca lungimea parului sa fie cel putin pana la nivelul lobului urechii, pentru a putea contura tusele de culoare. Este de preferat ca balayage-ul sa se realizeze pe par natural, insa el se poate lucra si pe o culoare artificiala, dar acest lucru face procedeul ceva mai laborios. De exemplu, balayage-ul realizat dintr-un par vopsit negru va presupune, in cele mai multe situatii, o decolorare totala pentru a putea aduce parul intr-o nuanta deschisa, uniforma, pe care sa se poata "picta".

Balayage este un stil de coloarare a părului complet amestecat, nu există linii sau blocuri de culoare, iar gradul dintre nuanțe este mult mai subtil. Unele șuvițe de păr sunt vopsite ceva mai închis pentru rezultate mai naturale.

În timp ce colorarea în stil ombre are un contrast mai definit între rădăcinile și vârfurile părului, culoarea începând de la jumătatea părului în jos. Astfel, colorarea ombre presupune un aspect mai vizibil, în comparație cu stilul balayage.

De obicei, vopsitul în stil balayage necesită puțină întreținere, comparativ cu colorarea tradițională, deoarece nu este vizibilă creșterea părului, nu apar linii sau rădăcini crescute. Înseamnă, de asemenea, că intervalul până la următoarea vopsire se va mări, fiind, astfel, tehnica perfectă de vopsire a părului pentru o femeie modernă și ocupată.

Dacă doriți să vă bucurați de o mentenanță și mai scăzută pentru vopseaua în stil balayage, optați pentru șuvițe mai puține – aceasta fiind alternativa cea mai subtilă de culoare pe care o puteți folosi. Investiția în produse de calitate pentru îngrijirea culorilor este, de asemenea, recomandată pentru a vă păstra culoarea proaspătă mai mult timp.

În cazul în care culoarea se estompează după o vreme, o puteți reîmprospăta fără să vă vopsiți din nou, doar cu un toner sau luciu care să-i redea strălucire.

Mayna Beauty Studio

PROGRAMEAZĂ O VIZITĂ

Mayna Beauty Studio

Sună-ne pentru programare : 

0743 859 916